mandag 20. august 2012

31.juli Virvasshytta-Bolnastua

 Lite søvn på Elin og Tove på kvisten etter en lang og særdeles irriterende konsert av disse små blodtørstige vingedyrene....Ute tåke og vått etter en regnfull natt, men frokost gjør underverker,tidlig ute av hytta denne morgenen.
Fin stigning opp til Corraskoia,sør for Daudmannselva. Vi rastet godt og vel en time i hytta og på den tida hadde tåka kommet sigende. Heldigvis hadde vi sett hvor løypa gikk videre over elva før vi rastet.
Her fikk vi en utfordring med å komme oss over elva,den var stri og stor ved merkingene,men litt lenger opp videt elva seg litt ut. Vi kastet buksene og Elin vadet som førstemann og kunne melde bakover om godt fotfeste!Over kom vi og etterpå fant vi ut at Daudmannselva sikkert hadde fått sitt navn med rette!
Vått og myrete siste to-tre timene og 4 km på vei gav oss en aveksling før nytt myrterreng og passering av minst 10 bekker. Den siste timen pøste regnet ned og den bratte nedstigninga ned mot Saltfjellet var temmelig sleip.
Godt og komme til ei koselig og fin hytte(ny hovedhytte ved siden av).Her var det god tilgang på rennende vann, vi sløste og vasket både hår og klær!
10,5 timer 0g 27 km.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar